read the blog

In mijn trouwblog bezorg ik je graag de nodige inspiratie, tips & tricks en tonnen info over alles wat met trouwen te maken heeft!

vind hier jouw nodige trouwinspiratie

My blog

Lees meer

De trouw van Laura en Korneel was er niet eentje in een traditionele feestzaal. Nee, zij trouwden in restaurant Lesco, buiten in hun prachtig groene tuin, met verschillende verwarmers en héél lekker eten. Maar dan bedoel ik ook echt héél lekker eten.

REAL WEDDING - L&K

16 april 2020

lees meer

Het is ondertussen al een tijdje geleden maar vorige zomer organiseerde ik een styled shoot met heuse bohemian vibes. Ik wou geen strakke bedoening, maar veel frivoliteit, intense momenten en een zeer moody en karaktervolle styling. Ik vroeg natuurlijk ...

Styled shoot - 
bohemian gardenparty

15 mei 2020

Lees meer

Een trouwfeest organiseren is veel werk, maar oh zo plezant! Ik heb er niet voor niets mijn beroep van gemaakt. -hihi- En ik vind dat het plannen van je trouwfeest start met accepteren dat het veel werk ...

STAPPENPLAN om jouw trouwfeest te organiseren

17 april 2020

lees meer

Man, man, man toch. Wat is me dat al geweest seg. Op sommige dagen wil ik er het positieve van inzien van de hele toestand, maar op sommige dagen vind ik dat het er toch echt niet positief uitziet voor de eventsector. 

moet jouw trouwfeest uitgesteld worden door het coronavirus?

17 april 2020

Uitgelicht

read more

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Post Title

Post Date

GRATIS DOWNLOAD

download hier

Proficiat, jullie hebben de weg naar mijn website gevonden!  -hihi-  Nu is het aan mij om iets voor jullie te doen.

Ik heb een chronologische wedding planning checklist gemaakt, zodat jij de organisatie van jullie trouwfeest zorgeloos kan rocken!! En dit helemaal gratis, hoe leuk is dit? 

categorie
leveranciers

03.

categorie
tips & tricks

02. 

categorie
REAL WEDDINGS

01. 

Vind hier leveranciers waar ik graag mee werk!

Categorieën