momenten moeten gevierd worden

En daarom heb ik fotografe Nadia El Makhfi gebeld en haar mijn plan gezegd, want mijn idee was geboren ‘A moment for two’. Een setting die je kan huren, een foodconcept dat je kan kiezen en ik die dit helemaal voor je opzet in je eigen tuin en de volgende dag terug kom ophalen. Om die kleine momentjes terug te kunnen vieren, om terug samen te kunnen zijn en intens babbels te hebben met lekker eten en een goed glas wijn. En blijkbaar zat iedereen erop te wachten, want de boekingen kwamen snel binnen en stiekem heb ik nog maar vier vrije dagen deze zomer. Dus ben jij hierin geïnteresseerd, stuur dan maar snel een mailtje naar nele@popthequestion.be, want tot nu toe is enkel nog 21, 22, 28 en 29 augustus vrij in het weekend voor deze zomervakantie. Ik ben alvast laaiend enthousiast omdat Nadia mijn idee heeft omgezet naar prachtige beelden. Wat ik zeer belangrijk vind, want ik wil duidelijk en juist met jou kunnen communiceren. En hoe doe je dat beter dan een beeld die voor zich spreekt? 

Momenten moeten gevierd worden, mee eens of mee eens? Ik ben het hier alvast helemaal mee eens. Als ik iets geleerd heb uit afgelopen lockdown, is dat ik toch wat dankbaarder mag zijn voor alles wat ik had, iedereen die ik kende en de vrijheid die ik mocht ervaren. Want ja, ik zit soms graag gewoon een avondje lui in het zetelke, maar weken aan een stuk niet mogen buiten komen? Neen, dat was echt niet aan mij besteed. En ik durf gerust toe te geven dat ik het zelf echt lastig had. Ik miste de restaurant bezoekjes, ik miste de spontane cafébezoekjes in de stad, ik miste mijn fitnessbezoeken maar bovenal miste ik mijn vrienden en familie. 

Dus ja, momenten mogen gevierd worden. En het moeten niet meteen de grootste levens veranderende momenten zijn. Het mogen ook de kleine momentjes zijn van mij. Een verjaardag, een goeie werkdag, je huwelijksverjaardag, of gewoon vieren dat we elkaar terug kunnen zien. Hé, ik had je toch gezegd, kleine momentjes zijn dik oké!


Big thanks to fotograaf - El Makhfi photography

 
Op deze beelden kan je ook deze leveranciers terugvinden:
 
Ondertussen is de formule ook al uitgebreid naar het aantal personen die max. mogen volgens de bubbels. Dus heb jij een momentje te vieren? Stuur me een mailtje en ik stuur je de infobrochure door. Makkelijk toch? En laten we dan terug samen genieten en lieven in het moment! 


Voel je vrij om een comment achter te laten!

Ik lees zeer graag jouw feedback over mijn blogposts. Heb jij vragen, leuke ideetjes of misschien enkele verbeteringen voor mij? Stuur me gerust een mailtje naar info@popthequestion.be. Ik bekijk het zeker en vast. 

VOEL JE VRIJ OM EEN COMMENT ACHTER TE LATEN!