REAL WEDDING - Katrijn en adex

Katrijn en Adex kwamen bij ons aangeklopt ondertussen al drie jaar geleden. Ze wouden niet groot trouwen, maar ze wouden heel graag dat het plaatje klopte. Katrijn wist van in begin heel goed wat ze wel en niet wou en die ideeën wou ze graag door ons gestyled zien. 

Fotograaf - Lux Visual Storytellers
Cateraar - Me Gusta culinair
Verhuurbedrijf - Remmerie
Bloemist - Lots flower art 
 
Dit trouwfeest werd georganiseerd samen met:
 


Zo gezegd, zo gedaan. We doken in haar ideeën. We lieten weten wat we praktisch goed en minder goed vonden en we lieten haar vooral weten waar we helemaal zot van waren! We legden offertes vast, werkten een plan A en B uit voor de regen en toen kwam er jammer genoeg C* die hun feest uitstelde. Niet getreurd, iedereen werd verwittigd en een nieuwe datum stond vast.
Uiteindelijk was het stralend weer op hun dag, alsof het zo moest zijn en werd er gedronken, gegeten en vooral veel genoten. Een heel rustige sfeer door een lange middagreceptie met alle gasten en een avonddiner die niet te laat begon waardoor het dansfeest vroeger kon starten. We werden warm van hun ideeën, we werden warm van hun familie en vrienden te leren kennen en we werden zeer gelukkig om met de fijne leveranciers samen te werken. Big shout out naar al mijn collega’s!Ik lees zeer graag jouw feedback over mijn blogposts. Heb jij vragen, leuke ideetjes of misschien enkele verbeteringen voor mij? Stuur me gerust een mailtje naar info@popthequestion.be. Ik bekijk het zeker en vast. 

VOEL JE VRIJ OM EEN COMMENT ACHTER TE LATEN!

Voel je vrij om een comment achter te laten!