REAL WEDDING - justine en thomas

We hadden vele beperkingen, maar hebben toch gezocht naar manieren om zoveel mogelijk te kunnen geven en delen. Misschien is het even belangrijk wat wel mocht; er mocht toen een ceremonie gehouden worden voor 100 personen binnen en ze mochten dineren met 10 personen. Zo gezegd zo gedaan. We zorgden voor een uitgebreide lunch met 10 personen. Coeur Catering zorgde voor veel te veel lekkers en maakten een geweldige start van de dag. Daarna zorgden voor een prachtige persoonlijke ceremonie binnen, waarbij vrolijkheid en kleuren centraal stonden -no sad faces allowed-. Na deze ceremonie gaven we aan alle gasten een aperobox mee. Deze werd samengesteld voor alle gasten zodat ze 's avonds toch wat 'samen' konden vieren en vooral een virtuele drink samen konden inzetten. 

Hierbij wil ik een zeer warme oproep doen. Want ik weet dat J&T niet de enige zijn die hun trouwplannen zagen veranderen door miss C. Kijk alstublieft naar wat er wel kan, ook al is dat heel verschillend met wat je in gedachten had. Het is oh zo belangrijk om te blijven vieren, om emoties te delen en om jullie liefde naar elkaar te tonen. Focus niet wat op niet mag, maar wat op wel mag. Jullie twee mogen trouwen, jullie mogen jullie liefde verzegelen met elkaar en jullie mogen elkaar graag zien. Het klinkt misschien een beetje te romantisch voor sommigen, maar hé ik ben nu eenmaal een weddingplanner en verzot op de liefde! Dus ik wil dat we vooral de liefde blijven vieren. 

Thomas en Justine kozen ervoor om toch te trouwen in 2020. En laten we eerlijk zijn, dat was geen makkelijke keuze. Maar er is gevierd, gegeten, gelachen en geweend, want het was mooi -oh zo mooi- en nu zijn ze getrouwd.
Wat ben ik blij dat zij getrouwd zijn, want ook ik heb enorm genoten van hun dag. 

Fotograaf - Fos Fotografie
Cateraar - Coeur Catering
Verhuurbedrijf - ABC-rent
Decoratiebedrijf - Sfeerlab
Bloemist - Lots flower art 
 
Dit trouwfeest werd georganiseerd samen met:
 


Het moet je maar overkomen. Je plant je trouwfeest. Alles staat op punt en dan is er ineens een pandemie in de wereld die ervoor zorgt dat je niet meer mag vieren. Eerst is er ongeloof en verontwaardiging, want wie neemt nu de vrijheid om te vieren af? Toch klopt het beetje bij beetje en geef je toe dat je trouwfeest inderdaad anders zal worden dan gepland. Maar vieren doe je toch! Want er kan je veel opgelegd worden, maar emoties delen met elkaar is van levensbelang en dat vonden ook Thomas en Justine. 

Zo planden we hun trouwfeest lekker verder. We gingen van plan A naar plan B, C, D en zelfs E. En neen dat kwam helemaal niet door hun, maar door maatregelen die jammer genoeg elke twee weken weer veranderde. Zelfs het weer wou de dag zelf moeilijk doen. Maar toen de zon af en toe verscheen, was het extra feestelijk. Werd er extra genoten en werden vele innerlijke vreugdedansjes gedaan. En ook al was het niet zoals eerst gepland was, wat ben ik blij dat zij er toch voor gekozen hebben om hun liefde met elkaar te delen. Ik zou het niet gemist willen hebben!


Ik lees zeer graag jouw feedback over mijn blogposts. Heb jij vragen, leuke ideetjes of misschien enkele verbeteringen voor mij? Stuur me gerust een mailtje naar info@popthequestion.be. Ik bekijk het zeker en vast. 

VOEL JE VRIJ OM EEN COMMENT ACHTER TE LATEN!

Voel je vrij om een comment achter te laten!