more please!

Jullie zorgen voor de organisatie, wij zorgen voor de coördinatie op jullie trouwfeest  zodat jullie dag volledig volgens plan verloopt. 

• minimum twee vergaderingen 
• aanwezigheid op jullie huwelijksdag
• opstellen draaiboek
• opstellen leverancierslijst
• opstellen verplaatsingsschema
• ...

coÖrdinatie

drie

more please!

Pop the question helpt graag met de styling van jullie trouwfeest op een creatieve manier. Woorden als: thema,
moodboards, kleurenschema’s, styling map,... maken ons helemaal excited! Daarna gaan we op zoek naar de passende leveranciers om jullie droomhuwelijk tot werkelijkheid te vormen.

• kennismakend gesprek
• styling
• opzoeken en communicatie leveranciers
• stylingmap
• ...

WEDDING styling

twee

more please!

Wij helpen graag met de planning voor jouw event van A tot Z. Vanaf de keuze van de locatie, tot op de dag van jullie trouw zorgen wij voor een zorgeloze samenwerking.

•  kennismakend gesprek
•  aanwezigheid op jullie huwelijksdag
•  coördinatie opbouw en afbraak
•  organisatie en styling
•  opstellen draaiboek
•  opzoeken en communicatie leveranciers
•  ...

weddingplanner

één

Wat doet een weddingplanner?

We doen meer dan jouw kaarsen aansteken. Dat beloven we! We doen ook meer dan iedereen te commanderen wat zij moeten doen. Een weddingplanner coördineert alle leveranciers, springt bij waar het nodig is, behoudt het overzicht en zorgt dat jouw plaatje -af- is. We zorgen ervoor dat jullie kunnen genieten en iedereen naar ons kan komen voor specifieke noden. De vraag is dus eerder, wat doet een weddingplanner niet? 

Waarom zou ik moeten samenwerken met een weddingplanner?

Er zijn veel redenen waarom je kan samenwerken met een weddingplanner. Hier som ik er enkele kort op. Je hebt vast een goed idee hoe je huwelijksdag eruit moet zien, maar je hebt vast geen idee welke leveranciers je hier het beste voor inschakeld. Als weddingplanner heb ik enorm veel ervaring met verschillende leveranciers, waardoor ik weet met wie jij het beste werkt.
Ook heeft niet iedereen de tijd om zijn huwelijksfeest te organiseren. Wil je een prachtfeest, maar heb je geen tijd voor de organisatie? Reden nummer twee om een weddingplanner onder de arm te nemen!
Misschien heb je zoveel ideeën, maar zie je door het bos de bomen niet meer? Laat je begeleiden door een weddingplanner en ik zorg ervoor dat jij jouw visie behoudt en je huwelijksfeest helemaal wordt zoals jullie zijn. 
Wie weet ben je wel heel creatief maar ben jij niet het organiserend talent? Geen probleem, niet iedereen beschikt over deze twee kwaliteiten, dat hoeft ook helemaal niet. Daarvoor bestaan er weddingplanners. 

Hoeveel kost een weddingplanner ongeveer? 

Elk huwelijksfeest is een vertaling van het koppel. Aangezien iedereen uniek is, zal ook de prijs van jullie huwelijksdag anders zijn. Iedereen heeft andere wensen en ideeën, dat is dan ook meteen 'de reden' waarom wij altijd op maat werken en wij ook steeds een offerte op maat versturen. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijg je van ons drie documenten die allemaal specifiek voor jullie gemaakt zijn: een offerte, een startend moodboard en een raming van de totale kostprijs.  

Werken jullie met vaste leveranciers of kunnen we zelf leveranciers aanbrengen?

Wij werken niet met vaste leveranciers. Natuurlijk hebben we wel favorietjes. Deze favoriete leveranciers zijn ontstaan door eerdere fijne samenwerkingen, een juiste prijs-kwaliteitsverhouding en mooie eerdere realisaties. Deze ervaring delen we graag met jullie, maar we horen alsook graag jullie suggesties. Misschien zit er daarna wel een langdurige samenwerking bij. 

Zijn jullie enkel weddingplanner of kan ik ook voor andere events bij jullie terecht? 

Goeie vraag! Wij zijn wedding- en eventplanners. Je kan dus bij ons terecht voor al jouw privé feesten. Denk aan jullie trouwfeest, maar ook aan een verjaardagsfeest, communiefeest, familiefeest, ... Noem maar op, wij feesten graag! 

Tot hoelang op voorhand moet je ons contacteren voor je huwelijksfeest?

Dit hangt volledig af van het feest dat jullie geven en wat jullie van ons verwachten. Sommige feesten liggen bijna twee jaar op voorhand vast, andere feesten liggen dan weer een half jaar op voorhand vast. Contacteer ons dus op eender welk moment maar besef wel dat de eersten altijd voorrang krijgen en dat de zomer het hoogseizoen is. Wacht dus niet te lang, indien je twijfelt om met ons samen te werken. 

Kunnen we jullie eerst in het echt leren kennen alvorens de boeking?

Ja! Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om elkaar te leren kennen. Tijdens dit gesprek overlopen we wat jullie van een weddingplanner verwachten en wat we kunnen doen voor jullie. Na dit gesprek zullen jullie een op maat geamaakte offerte ontvangenj. Dit eerste gesprek is dus volledig vrijblijvend en kosteloos. 

misschien heben jullie nog enkele vragen?

info

verzend

Wil jij graag extra informatie hierover of sta jij te trappelen om dit te bestellen? Stuur me dan snel een mailtje and i'll make it happen for you!

Bedankt! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

contact