REAL WEDDING - Laura & korneel

Na de ceremonie was het tijd voor de coctails en veel eten. Het hele avondfeest was één grote receptie, ook wel een walk-to you genoemd. Hierbij gaat de catering rond met hapjes en naarmate de avond vordert, worden die hapjes groter en groter zoals kleine mini-gerechtjes. Dit zorgt voor een zeer ongedwongen sfeer, waarbij je de hele avond kan eten, drinken, praten en daarna natuurlijk een dansje kan placeren. Want ohja, Korneel had veel muzikale vrienden en zij vormden die een band speciaal voor hem om het feest nog opzwepender te maken! Ben jij net zo een grote muziekliefhebber als ik? Dan is een band op je trouwfeest écht een zeer grote aanrader.


Ben jij geen fan van een diner aan tafel, dan zou ik zeker dit concept eens bekijken. Het is de aanrader voor een ongedwongen sfeer. Zelf zou ik niet kunnen kiezen, ik vind beide concepten zo leuk, maar ik ben natuurlijk subjectief. Het aankleden van een dinertafel is natuurlijk één van mijn lievelingsjobs en dit is altijd iets minder bij een walk-to you. Je hebt bijvoorbeeld geen naamkaartjes, tafelschikkingsbord of dergelijke nodig bij zo een concept. Het belangrijkste om te onthouden? Er is voor iedereen het perfecte concept! Ken je zelf alle concepten niet, vraag dan raad bij je catering of schakel een weddingplanner in. Want het gaat niet om een uniek feest, maar om een authentiek feest die helemaal bij jullie persoonlijkheid past en volledig uitstraalt zoals jullie het willen.

De trouw van Laura en Korneel was er niet eentje in een traditionele feestzaal. Nee, zij trouwden in restaurant Lesco, buiten in hun prachtig groene tuin, met verschillende verwarmers en héél lekker eten. Maar dan bedoel ik ook echt héél lekker eten.


Fotograaf - Wild Weddings photography
Verhuurbedrijf - Levi party rental
Decoratiebedrijf - Maison Papillon
Bloemist - Beau jour
 
Dit trouwfeest werd georganiseerd samen met:
 


Toen ik voor de eerste keer bij hun langskwam waren er meteen enkele zaken duidelijk. Ze wouden een rustieke trouw, waar er goed gedanst kon worden, waar er heel de avond door gegeten kon worden en vooral waarbij alles onbezonnen moest zijn. Niets moest en alles mocht.


Hun feest begon om 16u30 waarbij de gasten werden verwelkomd met een verfrissende moctail en door konden gaan naar de ceremonieplaats. Deze werd muzikaal begeleidt door hun vrienden en volledig gepersonaliseerd. Niets zo mooi als echte verhalen over jullie verteld door jullie vrienden en familie. Hij was wel anders dan je zou denken. Er was geen ceremoniespreker, maar het was een aaneenschakeling van verhalen door hun vrienden en familie terwijl Laura en Korneel zelf hun sprekers naar voren vroegen. Hoe leuk was dit? Origineel en persoonlijk alleszins zeker! 
Ik lees zeer graag jouw feedback over mijn blogposts. Heb jij vragen, leuke ideetjes of misschien enkele verbeteringen voor mij? Stuur me gerust een mailtje naar info@popthequestion.be. Ik bekijk het zeker en vast. 

VOEL JE VRIJ OM EEN COMMENT ACHTER TE LATEN!

Voel je vrij om een comment achter te laten!