BOHEMIAN STYLED SHOOT

In deze styling werkte ik met een kleurrijke basis en afwerking. Als basis neem ik kussens in tapijten in verschillende kleuren, patronen en texturen. Daarna kies ik voor een neutraler gebruik van meubilair. Ik kies voor een wit tafellaken, wat toch weer rust in het geheel brengt. Maar natuurlijk kies ik een tafellaken met een leuke textuur van stof, zo is het toch net wat anders!  - Jaja, het zit hem in de details. -

Ik heb gekozen voor een vintage servies en bestek omdat ik vintage en bohemian zeer mooi bij elkaar passen vind. En natuurlijk heb je geen styling zonder bloemen! Ze zorgen voor geen afgelekt resultaat maar een fijne speling in het geheel. De combinatie van droogbloemen en verse bloemen in verschillende kleuren, vind ik de beste combinatie bij een bohemian styling! Droogbloemen hebben verschillende texturen en vormen die echt letterlijk mooi dansen in de wind. En verse bloemen zorgen dan weer echt voor de levendigheid en een kleurrijk pallet. Wat toch ook echt niet mag ontbreken!

En voila, hier is het resultaat van mijn gecontroleerde chaos. 
Het is ondertussen al een tijdje geleden maar vorige zomer organiseerde ik een styled shoot met heuse bohemian vibes. Ik wou geen strakke bedoening, maar veel frivoliteit, intense momenten en een zeer moody en karaktervolle styling. Ik vroeg natuurlijk fotografe Anneleen Jegers om hieraan mee te werken, want als je een bohemian shoot organiseert kan je gewoon niet anders dan met haar samen werken!


Voor een styling kijk ik altijd naar drie zaken; texturen, materialen en kleuren. Ik hou bijvoorbeeld enorm van linnen, maar als de klant een klassiekere styling wil, vind ik dit niet altijd passend. Een linnen servet vind ik dan wel weer volledig bij een bohemian styling passen, gewoon omdat het nooit zo ‘perfect’ oogt. En een gecontroleerde chaos is nu net wel wat ik wil bereiken bij een bohemian styling!
 

Fotograaf - Anneleen Jegers photography
Bloemist - Lots Flower art
Servies - The Collect Club
Grafische vormgeving - Beau Jour
Lasercutting - Hoshi 
Textiel - Pop The Question
 
Op deze beelden kan je ook deze leveranciers terugvinden:
 
PS: Binnenkort lanceer ik een nieuw concept en deze shoot zorgde voor de nodige inspiratie! Want ook al mogen geen grote evenementen meer doorgaan; genieten, tafelen, lekker eten en een mooi gedekte tafel kunnen nog altijd! Kan jij al niet wachten? Stuur me een mailtje en ik geef je alvast alle secret info! 


Voel je vrij om een comment achter te laten!

Ik lees zeer graag jouw feedback over mijn blogposts. Heb jij vragen, leuke ideetjes of misschien enkele verbeteringen voor mij? Stuur me gerust een mailtje naar info@popthequestion.be. Ik bekijk het zeker en vast. 

VOEL JE VRIJ OM EEN COMMENT ACHTER TE LATEN!