Bedankt! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

contact

Wat doet een weddingplanner?

Ik doe meer dan jouw kaarsen aansteken. Dat beloof ik! Ik doe ook meer dan iedereen te commanderen wat zij moeten doen. Een weddingplanner coördineert alle leveranciers, springt bij waar het nodig is, behoudt het overzicht en zorgt dat jouw plaatsje -af- is. Ik zorg ervoor dat jullie kunnen genieten en iedereen naar mij kan komen indien ze een vraag hebben. De vraag is eerder, wat doet een weddingplanner niet? 

Waarom zou ik moeten samenwerken met een weddingplanner?

Er zijn veel redenen waarom je kan samenwerken met een weddingplanner. Hier som ik er enkele kort op. Je hebt vast een goed idee hoe je huwelijksdag eruit moet zien, maar je hebt vast geen idee welke leveranciers je hier het beste voor inschakeld. Als weddingplanner heb ik enorm veel ervaring met verschillende leveranciers, waardoor ik weet met wie jij het beste werkt.
Ook heeft niet iedereen de tijd om zijn huwelijksfeest te organiseren. Wil je een prachtfeestje maar heb je geen tijd voor de organisatie? Reden nummer twee om een weddingplanner onder de arm te nemen!
Misschien heb je zoveel ideeën maar zie je door het bos de bomen niet meer? Laat je begeleiden door een weddingplanner en ik zorg ervoor dat jij jouw visie behoudt en je huwelijksfeest helemaal wordt zoals jullie zijn. 
Wie weet ben je wel heel creatief maar ben jij niet het organiserend talent? Geen probleem, niet iedereen beschikt over deze twee kwaliteiten, hoeft ook helemaal niet. Daarvoor bestaan er weddingplanners. 

Hoevel kost een weddingplanner ongeveer? 

Elk huwelijksfeest is een vertaling van het koppel. Aangezien iedereen uniek is, zal ook de prijs van jullie huwelijksdag anders zijn. Iedereen heeft andere wensen en noden en ik wil graag voldoen aan iedereen zijn vragen. Daarom maak ik steeds een offerte op maat. Een styling start vanaf 1460 euro (excl. btw) en een A tot Z weddingplanner start vanaf 2000 euro (excl. btw). De aanwezigheid op jullie huwelijksdag is steeds een aparte prijs startend vanaf 870 euro (excl. btw). 

Werk jij met vaste leveranciers of kunnen we zelf leveranciers aanbrengen?

Ik werk niet met vaste leveranciers. Natuurlijk heb ik wel mijn favorietjes. Deze favoriete leveranciers zijn ontstaan door eerdere vlotte samenwerkingen, juiste prijs/ kwaliteitsverhouding en mooie eerdere realisaties. Deze geef ik dus zeker met jullie mee, maar ik hoor graag jullie suggesties. Ik leer zeker graag nieuwe leveranciers kennen, wie weet zit er een langdurige samenwerking in.

Ben jij enkel weddingplanner of kan ik ook voor andere events bij jou terecht? 

Goeie vraag! Ik ben wedding- en eventplanner. Je kan dus bij mij terecht voor al jouw feesten. Van huwelijksfeest tot familiefeest en van kerstfeest tot bedrijfsfeest. Contacteer me dus gerust indien jij iets te vieren hebt. 

Tot hoelang op voorhand moet je mij contacteren voor je huwelijksfeest?

Dit hangt volledig af van het feest dat jullie geven en wat jullie van mij wensen. Sommige feesten liggen bijna twee jaar op voorhand vast, andere feesten liggen dan weer een half jaar op voorhand vast. Contacteer me dus op eender welk moment maar besef wel dat de eerste altijd voorrang krijgen en dat de zomer het hoogseizoen is. Wacht dus niet te lang, indien je twijfelt om met een weddingplanner samen te werken. 

Kunnen we je eerst in het echt leren kennen alvorens de boeking?

Ja! Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om elkaar te leren kennen. Tijdens dit gesprek overlopen we wat jullie van een weddingplanner verwachten en wat ik kan doen voor jullie. Na dit gesprek zullen jullie een offerte krijgen van mij. Dit eerste gesprek is dus volledig vrijblijvend en kosteloos. 

Veel gestelde vragen

info