Ik wil jullie helpen bij het organiseren van jullie trouwfeest, om het nog zorgelozer en persoonlijker te maken dan jullie zelf gedroomd hadden.

 Ik wil graag de stress en zorgen wegnemen, zodat jullie nog intenser kunnen genieten. Als weddingplanner wil ik jullie zien stralen.  Het maakt mij intens gelukkig te horen dat jullie feest nog beter is geworden, dan jullie zelf hadden kunnen dromen. 

onze missie

twee

Wij vinden dat iedereen een
droomhuwelijk verdient, 
Liefde moet gevierd worden! 


Dit moet niet alleen een prachtig en gezellig feest zijn, maar ook uniek en persoonlijk, zoals jullie zijn. Als ervaren weddingplanner wil ik eerst jullie leren kennen, ontdekken wat jullie nodig hebben en ervoor zorgen dat jullie trouwfeest even stralend is als jullie persoonlijkheid. 

onze visie

één

afspreken met vrienden en samen wijntjes drinken

Weekends

een huwelijksfeest  op het strand in het buitenland

Bucketlist

heel fancy gaan uit eten

Guilty pleasure

send

Stuur ons een mailtje en we boeken graag een online vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Zo kunnen wij ontdekken wat jullie nodig hebben en kunnen jullie horen waar ons hart als weddingplanner sneller van gaat kloppen. Wij luisteren naar jullie verhaal!

Bedankt! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

contact

- Justine en Thomas

“Wij zijn ook heel tevreden met hoe de dag verlopen is. Het was helemaal anders dan dat we ons hadden voorgesteld in het begin, maar we hebben er enorm van genoten. We hebben ook al veel positieve feedback gehad op hoe kleurrijk alles was, hoe mooi de ceremonie was. Dus voor ons was zeker alles in orde." 

Reviews

volgende

vorige

- Ebel en Thomas

"hi nele, we wouden je nog even bedanken voor alles. zelfs onze ouders zeiden dat je een grote meerwaarde was. bedankt hiervoor!"

Reviews

volgende

vorige

- Lieselotte en Stef

"de kers op de taart bij de samenwerking met Pop The Question, was het feest zelf.
Ze waren er van 's morgens bij en hebben alles op een geweldige manier in goede banen geleid die dag.
Zonder hen zouden we half niet zo hard genoten hebben van onze dag."

Reviews

volgende

vorige

- Laurence en Guillaume

“Na een eerste kennismakingsgesprek zat het meteen goed. Wij hadden als koppel al een goed beeld van hoe onze trouw er moest uitzien, maar de hele organisatie erachter lieten we liever over aan professionals. !

Wij zouden meteen terug voor jullie kiezen!”

Reviews

volgende

vorige