GET STARTED

Dan heet ik jullie graag welkom bij Pop The Question!

Want wij vertalen jullie verhaal in een uniek en elegant trouwfeest. Eentje waar het karakter van afstroomt, net zoals jullie. We leggen de focus op planning en design, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten en jullie trouwfeest nog intenser kunnen beleven. Sounds like a dream? Let’s make it real!

Welcome

Willen jullie een PERSOONLIJK en uniek trouwfeest, maar hebben jullie zelf geen idee hoe hier aan te beginnen?

OF zijn jullie spontane en ambitieuze zielen die het te druk hebben om dit zelf te organiseren? 

onze diensten

Proficiat! Jullie zijn verloofd en deze weddingplanner uit Gent wil jullie verloving graag nog romantischer maken. Ons team helpt je graag bij een planning van A tot Z, weddingstyling en een coördinatie om 'u' tegen te zeggen. 

WIL Je WETEN hoe we jullie kunnen helpen?

Diensten

WEDDINGPLANNER VAN A TOT Z

WEDDING
STYLING

WEDDING
COÖRDINATIE

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

gratis foto's downloaden

freebies

hit it!

Pop The Question is gespecialiseerd in wedding- en event creaties. Elk koppel heeft bijzondere wensen. 
Elke droom is anders. 

Daarom hanteren wij met veel passie een zeer persoonlijke (!) aanpak om elke trouw van een unieke stijl en sfeer te voorzien. 

Pop The Question is iets voor jullie als

… jullie in de eerste plaats willen GENIETEN van de weg naar én/of de speciale dag zélf, zonder stress, zonder zorgen. Only good vibes, want wij zorgen voor de weddingplanning!

…zich graag laten omringen door een creatief, professioneel en warm team dat elke stijl omarmt en géén enkel detail uit het oog verliest. Laat die moodboards maar komen! 

… belang hechten aan een romantische,  maar realistische aanpak met respect voor het budget. Als weddingplanner zoeken we de beste leveranciers uit België voor jullie trouw. 

… houden van een flexibele, accommoderende en transparante werkwijze bij onvoorziene of plotse scenario’s. We’ve seen it all! ;-)

contacteer ons

gezien in

award

GEZIEN IN

AWARD

DOWNLOAD HIER ONZE INFOBROCHURE

download hier

- Ebel en Thomas

"hi nele, we wouden je nog even bedanken voor alles. zelfs onze ouders zeiden dat je een grote meerwaarde was. bedankt hiervoor!"

Reviews

volgende

vorige

- Laurence en Guillaume

“Na een eerste kennismakingsgesprek zat het meteen goed. Wij hadden als koppel al een goed beeld van hoe onze trouw er moest uitzien, maar de hele organisatie erachter lieten we liever over aan professionals. !

Wij zouden meteen terug voor jullie kiezen!”

Reviews

volgende

vorige

- Lieselotte en Stef

"de kers op de taart bij de samenwerking met Pop The Question, was het feest zelf.
Ze waren er van 's morgens bij en hebben alles op een geweldige manier in goede banen geleid die dag.
Zonder hen zouden we half niet zo hard genoten hebben van onze dag."

Reviews

volgende

vorige

- Justine en Thomas

“Wij zijn ook heel tevreden met hoe de dag verlopen is. Het was helemaal anders dan dat we ons hadden voorgesteld in het begin, maar we hebben er enorm van genoten. We hebben ook al veel positieve feedback gehad op hoe kleurrijk alles was, hoe mooi de ceremonie was. Dus voor ons was zeker alles in orde." 

Reviews

volgende

vorige