Vind jij de tijd en inspiratie niet om jullie trouw te organiseren? Of heb je veel ideeën, maar weet je niet waar te beginnen? Dan helpen wij jou graag met de organisatie van jullie trouwfeest!

Wij willen dat jullie zorgeloos kunnen genieten en een trouwfeest hebben die past bij jullie als koppel! Geen trouwfeest die op één, twee, drie is uitgedacht, maar een feest dat correct gepland is en de sfeer uitstraalt, zoals jullie als koppel. Eentje écht afgestemd op jullie.

Wij zorgen voor de planning, organisatie en styling zodat jullie meer tijd hebben. Wij kennen de leveranciers die bij jullie stijl passen, dus geen frustrerend gezoek online. Wij maken een moodboards op, een stylingmap waar alle details in staan, een draaiboek die tot in de puntjes is uitgedacht en nemen alle communicatie op ons. Kortom, we zorgen ervoor dat jullie gemakkelijke keuzes kunnen maken enkel uit de meest persoonlijke voorstellen. Wij geven de opties, jullie maken de keuzes. Klinkt goed toch?

PS; Dit pakket wordt altijd gecombineerd met het coördinatiepakket. Zo zorgen we ervoor dat jullie nog intenser kunnen genieten van jullie huwelijksdag!


Weddingplanner van A tot Z

- Kennismakend gesprek
- Locatiebezoek
- Opmaken algemene planning
- Opzoeken leveranciers
- Communicatie met leverancier
- Opstellen moodboards

- Finaliseren Moodboard
- Opstellen stylingmap
- opzoeken en ordenen offertes
- Beheren van het stylingbudget
- verschillende vergaderingen