Heb jij al enkele zaken geregeld van je trouwfeest, maar kan jij iemand gebruiken voor de styling van je huwelijksdag? Dan help ik je graag, want jouw styling verzorgen is wat ik héél graag doe!
Heb jij een locatie geboekt maar weet je niet hoe je moet beginnen aan de inkleding? Of heb jij een locatie geboekt maar heeft hij toch een upgrade nodig? Nele to the rescue!
Ik ga voor jou op zoek naar leuke leveranciers voor de styling. Neem alle communicatie op mij met deze leveranciers en maak een helemaal gepersonaliseerd stylingmap op.

Wat zit er allemaal in deze stylingmap? De vraag is eerder wat zit er niet in?! Ik begin met enkele moodboards te maken om deze -na feedback van jullie – te finaliseren tot één moodboard. Daarna bekijk ik verschillende opties van meubilair. En daarna bekijk ik verschillende decoratiemogelijkheden. Van bloemen, tot grafische vormgeving, van theelichtjes tot bloemenconfetti. Ik bekijk het allemaal voor jou!

Maakt het uit welke stijl ik heb? -hoor ik je al denken- Neen! Echt niet, want ik vind het net heel plezierig om feesten te stylen in verschillende stijlen. Van een romantisch blush wedding, tot een kleurrijk tuinfeest. Van een elegant kasteelfeest, tot een trouwfeest op het veld, ik vind het écht allemaal fijn.

Je kan dit pakket ook perfect combineren met een coördinatiepakket. Zo zorg ik ervoor dat ook de dag zelf jij helemaal kan genieten van jullie moment.


Wedding stylist

- Kennismakend gesprek
- Locatiebezoek
- Opmaken algemene planning
- Opstellen moodboards
- Finaliseren moodboard
- Verschillende stylingopties weergeven


- Opstellen stylingmap
- Opzoeken leveranciers ivm de styling
- Communicatie leveranciers ivm de styling
- Beheren van het stylingbudget
- Drie algemene vergaderingen (één ervan op locatie)