Heb jij al enkele zaken geregeld van je trouwfeest, maar kan jij iemand gebruiken voor de styling van je huwelijksdag? Dan helpen we je graag!

Heb je een locatie geboekt die alles heeft wat jullie zoeken, maar moet alles nog gehuurd worden? Voor jullie klinkt het misschien stresserend, maar voor ons als muziek in de oren. Pop the question to the rescue! Want wij werken enkel in locaties waar we zelf vrij zijn om de inkleding te voorzien.

Denk aan meubilair, decoratie, bloemen, grafische vormgeving, algemene details, signalisatie, … Kortom iets te veel om op te noemen, maar we doen het allemaal.

Niets zo belangrijk voor ons als op maat van de klant werken. Geen voorgekauwde opties waaruit jullie moeten kiezen. Neen, we luisteren eerst naar jullie verhaal. Kijken dan welke dagindeling het meest passende is bij jullie wensen. En gaan daarna stap voor stap de styling opmaken en voorstellen aan jullie.

Maakt het uit welke stijl jullie hebben? Niet echt, we zijn graag gevarieerd en vinden een uitdaging nog zo leuk! Eén tip die we kunnen meegeven? Kijk naar ons portfolio en onze instagrampagina. We werken graag persoonlijk, maar hebben uiteraard onze -Pop the question toets-!

PS; dit pakket wordt altijd gecombineerd met het coördinatiepakket. Zo zorgen we ervoor dat jullie nog intenser kunnen genieten van jullie huwelijksdag!- Kennismakend gesprek
- Locatiebezoek
- Opmaken algemene planning
- Opstellen moodboards
- Finaliseren moodboard
- Verschillende stylingopties weergeven


- Opstellen stylingmap
- Opzoeken leveranciers ivm de styling
- Communicatie leveranciers ivm de styling
- Beheren van het stylingbudget
- Drie algemene vergaderingen (één ervan op locatie)Weddingstyling