Suzanna en Tom wouden een gezellig en intiem trouwfeest. Geen toeters en bellen, maar een unieke ervaring in intieme kring met een bohemian thema. We zochten naar een industriële locatie die ervoor zorgde dat het geen braaf geheel was – want uiteraard doen we daar niet aan mee – maar die zorgde voor unieke accenten.

Het uitkiezen van jullie trouwlocatie is de belangrijkste eerste stap. Als deze klopt met het thema die jullie voor ogen hebben, gaat de rest automatisch vlot volgen. Kies daarnaast ook voor een weddingplanner die luistert naar jullie verhaal. Die hoort wat jullie nodig hebben en wat niet. Die jullie inzichten verruimt, maar ook kan zeggen dat meer niet altijd beter is.

Als ervaren weddingplanner luisteren wij naar jullie verhaal. Zo hoorden we bij Suzanna en Tom dat ze een bohemian herfst trouw wouden, maar met de nodige ‘edgy’ feeling. Allemaal niet te braaf, maar wel overwogen. De bohemian trouwjurk van Suzanna was haar op het lijf geschreven. Het bordeaux kostuum van cafe costume paste hem perfect en de bloemen van Blom zorgde voor de perfecte balans tussen de industriële trouwlocatie.

Kortom overweeg goed met wie je samenwerkt en de organisatie van je trouwfeest wordt enkel nog fantastischer dat je kon dromen.


In samenwerking met
Fotograaf - Lux visual storytellers / Jana Pollet
Bloemen - Blom bloemen
Coördinatie en styling huwelijksdag - Pop The Question