Margaux en Michaël wouden geen kleurrijk trouwfeest met bordeaux en felle kleuren. Neen, ze wouden een elegant en uniek trouwfeest met lichte kleuren en héél veel kerstbomen. Een koppel dat weet wat ze willen EN openstaat voor onze ideeën is uiteraard fantastisch om mee samen te werken. 

Het uitkiezen van de leveranciers ging dan ook zeer vlot, want we konden meteen de best passende leveranciers voorstellen aan het koppel. Een cateraar met oog voor een verfijnde afwerking, een verhuurfirma met de perfecte velvet stoelen en een bloemist die altijd mee is met ons verhaal. Apart al fantastische leveranciers, maar samen komt het pas echt volledig tot zijn recht als een echte winter wedding. 

Wat niet mocht ontbreken waren unieke winter wedding ideas die helemaal pasten bij de sfeer en het koppel. We kozen voor een uniek tafelschikkingsbord waarbij de naamkaartjes kleine pancardes waren met een kerststrik en kerstbelletje. Ook de winter wedding gifts waren helemaal in thema. De bedankingscadeautjes waren gepersonaliseerde kerstballen met het logo van Margaux en Michaël. Ben jij dus nog op zoek naar leuke winter wedding ideas? Kijk dan zeker eens naar deze foto's om jezelf te laten inspireren. 

Wil jij graag trouwen in de winter? Eén advies; gewoon doen! Het is een prachtige periode om in te trouwen en je krijgt alle aandacht van je leveranciers door het laagseizoen. Extra aandacht is toch altijd leuk? 


In samenwerking met
Fotograaf - Lux visual storytellers / Jana Pollet
Locatie - Ferme De Balingue
Bloemen - Lots flower art