Decoratieboxen voor
jouw feestdagen!

Weet je waarom de boxen te huur zijn en niet te koop? Eigenlijk is de reden heel simpel en ook zeer persoonlijk. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om elke keer als er iets te vieren is een heel nieuwe styling samen te brengen. Ik ben natuurlijk bevoorrecht want als weddingplanner puilt je berging letterlijk uit van de decoratie. Zelfs tot vervelens toe, maar ik wil dit ook voor jou. De boxen zijn te huur zodat jij voor een lage prijs een prachtige tafel kan hebben. Je hoeft je geen zorgen te maken of het wel een mooi geheel zal zijn. Je zit niet bij elke aangelegenheid met dezelfde decoratie. En je hebt een zeer originele en unieke styling waar je niet over hoeft na te denken! Als je nu niet overtuigd bent, dan weet ik het ook niet hoor? :) 

Ik lanceer iets nieuws en veel te laat! Kijk soms is het niet perfect, maar doe je het toch gewoon. En bij deze stel ik je graag mijn decoratieboxen voor. Kant en klare boxen die je kan huren bij Pop The Question om jouw feestdagen nog feestelijker te maken. En ik ben echt zeer enthousiast, want ze zijn er goed uit!! Valt het op dat ik echt overtuigd ben van deze boxen? :)  Soms mag je wel verliefd zijn op je eigen product he? 

Als jij nu iets hebt van 'OMG Nele, dat is precies wat ik nodig heb', lees dan maar snel verder. Heb jij iets van 'hmm, ik begrijp het nog niet zo goed, maar je hebt mijn aandacht', lees dan ook maar snel verder! 

De decoratieboxen zijn te huur via Pop The Question en zijn samengesteld voor 6 à 8 personen. Ik heb drie verschillende settings gemaakt, zodat er zeker iets tussen zit waar ook jij helemaal verliefd op kan worden. Er zijn ook verschillende extra's die je erbij kan bestellen, en die ik graag voor je uitzoek. Dus wil jij een pinterest waardige kersttafel of een sprankelende tafel op Nieuwjaar? Kijk zeker hieronder en download de infobrochure.


De kerstboxen zijn nog helemaal zelf aanpasbaar, kunnen uitgebreid worden naar jouw aantal personen en hebben nog heel veel extra's zodat je kan personaliseren. Eigenlijk is nog alles mogelijk, want heb ik al gezegd dat ik heel erg hou van personalisatie? Zeg dus gerust aan wat je denkt, als je aan iets specifiek denkt.


Wil jij alles in detail weten over de decoratieboxen? Via de download knop kan je de infobrochure in je mailbox ontvangen. Zo weet je alles over de drie settings, de prijzen, hoe je moet bestellen en hoe jij jouw feesttafel nog mooier kan maken!download hier

PS: vergeet zeker niet mijn GRATIS checklist te downloaden.
Even je e-mailadres en naam invullen en je ontvangt hem helemaal gratis in je mailbox.download hier

Voel je vrij om een comment achter te laten!

Ik lees zeer graag jouw feedback over mijn blogposts. Heb jij vragen, leuke ideetjes of misschien enkele verbeteringen voor mij? Stuur me gerust een mailtje naar info@popthequestion.be. Ik bekijk het zeker en vast. 

VOEL JE VRIJ OM EEN COMMENT ACHTER TE LATEN!