“If you can dream it, we can make it come true.”

ONZE FORMULES

Spotted: Engaged Rotterdam

Bij ons kan je terecht voor een aantal formules die aan ieders wensen voldoen. Jullie hebben al kennis gemaakt met ‘Pop your question’ en 'The Blue Box', maar wij bieden ook nog een aantal op maat gemaakte formules om uw huwelijk of event tot een goed einde te brengen.

 

 

Alle arrangementen kunnen aangepast of gecombineerd worden naar wens. Vraag gerust meer informatie om uw wensen tot werkelijkheid te brengen. Elk feest is uniek en zal op een unieke manier aangepakt worden.

 

 

 

 

 

ARRANGEMENTEN OP MAAT

HUWELIJK OF EVENT OP MAAT

 

° Deze formule omvat een plan op maat voor uw huwelijk of event. Samen gaan we op zoek naar de juiste formule om uw wensen te creëren. Laat jullie begeleiden en beleef zorgeloos jullie uniek feest.

 

° De prijs van deze formule zal afhangen van jullie wensen. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak en voorstel.

EVENTINRICHTING // ONTWERP

 

° Als enthousiaste interieurarchitecten staan wij graag in voor de inrichting en sfeer van jullie huwelijks- of eventlocatie. Samen met onze verschillende gespecialiseerde partners (meubilair, bloemen, verlichting, ...) komen we tot een totaalontwerp waarin al jullie verbeeldingen werkelijkheid worden. We maken een plan, (kleuren)schema's, verschillende voorstellen, enz., en staan in voor het goede verloop van de opstelling en de afbraak.

 

° Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om uw ideeën, in combinatie met onze kennis, om te zetten in werkelijkheid.

CEREMONIEMEESTER

 

° Zijn jullie nog opzoek naar een ceremoniemeester voor de dag van jullie huwelijk of event? Dan kunnen jullie terecht bij ons. Wij zullen beide aanwezig zijn om jullie huwelijksdag in goede banen te leiden. We zorgen voor een draaiboek en dagplanning zodat alles vlekkeloos verloopt en zorgen dat het gezelschap op het juist moment op de juiste plaats is.

 

° De prijs van deze formule zal afhangen van jullie wensen. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak en voorstel.

 

EEN BEETJE HULP

 

° Geen nood aan een weddingplanner voor het totaalontwerp, maar wel nood aan een beetje hulp waar nodig? Dan is dit de geschikte formule voor uw huwelijk of event.

 

° De prijs van deze formule zal afhangen van jullie wensen. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak en voorstel.

 

 

CADEAUTIP: familie of vrienden verloofd? Geef ons als cadeau voor de eerste stappen in de organisatie van hun huwelijk.

CONTACT US

9000 Gent,

Belgium

 

info@popthequestion.be

 

Tel: +32 479 26 18 22

Tel: +32 473 34 41 51

SAMENWERKINGEN

Wij zijn steeds actief opzoek naar nieuwe samenwerkingen met verschillende leveranciers.

 

Contacteer ons voor meer informatie met betrekking tot een professionele samenwerking.

©Copyright © 2002 - 2017 One.com. All rights reserved