“Good plans shape good decisions. That’s why good planning helps to make exclusive dreams come true.”

ABOUT US

Uit onze passie voor inrichting en ontwerp, en onze jaren ervaring in de horeca, waren wij al snel geïnteresseerd in de eventsector. We schreven ons in voor de cursus weddingplanner en na het behalen van ons diploma waren we nog meer overtuigd. Dit resulteerde in ons eigen bedrijf: ‘Pop the question’.

 

Beide studeerden we samen af als interieurarchitect. Het is dan ook tijdens onze studie dat we merkten dat we een goed team vormden. Femke de foodie en travel junkie, Nele de animal addict en enthousiast, vormen samen het ‘Pop the question’ team. Onze passies zijn zeer gelijklopend, maar toch net weer wat anders. Femke zal sneller geneigd zijn naar het strakke, Nele zal altijd alles wat losser willen. De perfecte combinatie om samen te werken, gelijk maar toch verschillend.

 

Toch merkten we dat veel mensen wel beroep doen op een weddingplanner, maar veel mensen het liever zelf doen. We willen ons huis zelf bouwen, zelf inrichten, we willen ons feest zelf plannen, zelf organiseren.

 

Zo kwamen wij op het idee om niet enkel onze diensten als wedding- en eventplanners aan te bieden maar ook een product te creëren, The Blue Box. “Een weddingplanner in een box”, die je een overzicht en een leidraad geeft bij het plannen van je eigen trouw. Zo kunnen we de doe-het-zelf’ers onder ons aanspreken en ieders wensen vervullen.

WHAT WE DO

POP YOUR QUESTION - "We plan it. You pop the question."

 

 

Wij plannen samen met u de verrassing van uw leven om uw geliefde ten huwelijk te vragen.

Alles kan en alles mag, geen enkel idee is onuitvoerbaar.

 

Samen gaan we opzoek naar een persoonlijke toets voor uw huwelijksaanzoek en wij werken alle ideeën op een creatieve manier uit. Het enige wat u moet doen is THE question poppen!

 

Wilt u hier graag meer informatie over, neem dan gerust contact op met ons. Samen komen we tot een idee op maat naar uw wensen en vereisten.

 

 

 

SIT BACK AND RELAX - "Huwelijk of event? Jouw feest, onze zorgen!"

 

 

Huwelijk, babyborrel, verjaardag, communie of bedrijfsevent?

Wij helpen met de planning van uw event van A tot Z.

Vanaf de keuze van de datum, tot op de dag van het event brengen wij alles in orde.

U kan op onze diensten rekenen tot in de kleinste details om uw event tot een onvergetelijk moment om te toveren.

 

Samen gaan we op zoek naar de juiste formule om uw wensen te creëren. Laat jullie begeleiden en beleef zorgeloos jullie uniek feest. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om uw ideeën, in combinatie met onze kennis om te zetten in werkelijkheid. We zoeken samen uit of jullie ons willen voor de gehele organisatie, hulp willen bij de inrichting en styling of enkel ons willen voor de dag coördinatie op jullie trouw. Een persoonlijk event verdient een gepersonaliseerde aanpak.

 

 

 

 

 

THE BLUE BOX - "Something old, something new. Something borrowed and something BLUE."

 

 

Jouw feest, wij helpen! The Blue Box is een DIY (doe-het-zelf) weddingplanner in een box. Het geeft je een overzicht en een leidraad bij het plannen van je trouw.

 

The Blue Box bevat een stappenplan, een checklist, een dagschema, voorbeelden van locaties, leveranciers, DIY versiering, voorbeeldkadootjes, ... . Kortom alle nodige info en leuke hebbedingetjes om je eigen trouw te plannen. We bezorgen je een overzicht aan leveranciers en bedrijven, creatieve ideeën, leuke samples van producten en een stappenplan om jouw huwelijk tot een succesvol en zorgeloos eind te brengen. Wij helpen jou dat het plannen van je trouw niet enkel veel werk is, maar een tof en uniek gebeuren.

  

CADEAUTIP: familie of vrienden verloofd? Geef ‘The Blue Box’ cadeau voor de eerste stappen in de organisatie van hun huwelijk.

 

 

 

CONTACT US

9000 Gent,

Belgium

 

info@popthequestion.be

 

Tel: +32 479 26 18 22 (Femke)

Tel: +32 473 34 41 51 (Nele)

SAMENWERKINGEN

Wij zijn steeds actief opzoek naar nieuwe samenwerkingen met verschillende leveranciers.

 

Contacteer ons voor meer informatie met betrekking tot een professionele samenwerking.

©Copyright © 2002 - 2017 One.com. All rights reserved