“Good plans shape good decisions. That’s why good planning helps to make exclusive dreams come true.”

ABOUT US

Uit onze passie voor inrichting en ontwerp, en onze jaren ervaring in de horeca, waren wij al snel geïnteresseerd in de eventsector. We schreven ons in voor de cursus weddingplanner en na het behalen van ons diploma waren we nog meer overtuigd. Dit resulteerde in ons eigen bedrijf: ‘Pop the question’.

 

We kwamen al snel tot de conclusie dat er weldegelijk een markt is in België, maar ze is klein. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het beroep bekender wordt, maar nog steeds als iets ‘Amerikaans’ gezien wordt. Ook merkten we dat veel mensen liever alles zelf doen. We willen ons huis zelf bouwen, zelf inrichten, we willen ons feest zelf plannen, zelf organiseren.

 

Zo kwamen wij op het idee om niet enkel onze diensten als wedding- en eventplanners aan te bieden maar ook een product te creëren, The Blue Box: “Een weddingplanner in een box”, die je een overzicht en een leidraad geeft bij het plannen van je eigen trouw. Zo kunnen we de doe-het-zelf’ers onder ons aanspreken en ieders wensen vervullen.

 

 

 

WHAT WE DO

POP YOUR QUESTION "We plan it. You pop the question."

 

 

Wij plannen samen met u de verrassing van uw leven om uw geliefde ten huwelijk te vragen.

Alles kan en alles mag, geen enkel idee is onuitvoerbaar.

 

Samen gaan we opzoek naar een persoonlijke touch voor uw huwelijksaanzoek en wij werken alle ideeën op een creatieve manier uit. Het enige wat u moet doen is THE question poppen!

 

Wilt u hier graag meer informatie over, neem dan gerust contact op met ons. Samen komen we tot een idee op maat naar uw wensen en vereisten.

 

 

SIT BACK AND RELAX "Huwelijk of event? Jouw feest, onze zorgen!"

 

 

Huwelijk, babyborrel, verjaardag, communie of bedrijfsevent?

Wij helpen met de planning van uw event van A tot Z.

Vanaf de keuze van de datum, tot op de dag van het event brengen wij alles in orde.

U kan op onze diensten rekenen tot in de kleinste details om uw event tot een onvergetelijk moment om te toveren.

 

Er zijn een aantal formules beschikbaar waarbij wij u kunnen helpen.

 

 

° COMING SOON°

 

THE BLUE BOX "Something old, something new. Something borrowed and something BLUE."

 

 

Jouw feest, wij helpen! The Blue Box is een DIY weddingplanner in een box. Het geeft je een overzicht en een leidraad bij het plannen van je trouw.

 

The Blue Box bevat een stappenplan, een checklist, een draaiboek, een kleurenschema, voorbeelden van locaties, caterings, verhuur van materiaal,... . Alle opzoekingen zijn voor jou gedaan, enkel de definitieve keuze moeten jullie samen maken. Niet enkel de opzoekingen zijn al gedaan, maar we geven ook suggesties: originele cadeaus die je kan geven, DIY tafelversiering voor het avondfeest, stoffensamples voor je decoratie,…

 

Kortom, wij bezorgen je een overzicht van leveranciers en bedrijven, creatieve ideeën, leuke samples van producten en een stappenplan om jouw huwelijk tot een succesvol en zorgeloos eind te brengen.

 

De box bevat een aantal leuke kortingen die jullie kunnen gebruiken bij de leveranciers waarmee wij samenwerken. Zo helpen we jullie niet alleen met een prachtig huwelijk, maar houden we ook het budget in het oog.

 

CADEAUTIP: familie of vrienden verloofd? Geef een Blue Box cadeau voor de eerste stappen in de organisatie van hun huwelijk.

 

 

The Blue box is binnenkort verkrijgbaar. Twijfel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie.

 

CONTACT US

9000 Gent,

Belgium

 

info@popthequestion.be

 

Tel: +32 479 26 18 22

Tel: +32 473 34 41 51

SAMENWERKINGEN

Wij zijn steeds actief opzoek naar nieuwe samenwerkingen met verschillende leveranciers.

 

Contacteer ons voor meer informatie met betrekking tot een professionele samenwerking.

©Copyright © 2002 - 2017 One.com. All rights reserved